S T R I P E S

Processed with VSCO with b5 preset

Hei flotte dere og god kveld! Jeg har akkurat landet i sofaen etter en koselig ettermiddag hjemme med guttene mine og en morsom økt på tredemøllen, i utestuen. I dag prøvde jeg meg nemlig på HIIT intervaller, for første gang! Noen andre som har prøvd? Steike, det var gøy! Er vel noe med det å variere som er nøkkelen? 

Jeg er egentlig ikke så glad i å poste mobilbilder her på bloggen, men i dag fikk det duge. Bilde er tatt for ett par uker siden etter en mini shoot jeg var så heldig å være med på, på jobb. Var ikke kjolen fin? Jeg elsker de maritime stripene! Perfekt for sesongen vi går i møte. Du finner den HER. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal ha kjolen, skjørtet fra samme kolleksjon eller begge deler. Jeg heller nok mot det sistnevnte :-)


Jeg har forresten endelig gleden av å fortelle hvem som er den heldige vinneren av Chantelle-giveawayen. Nemlig Veronika Larsen. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet på mail! Håper du blir strålende fornøyd! Til dere andre: Så hyggelig at dere deltok. Takk.

På torsdag reiser vi til Danmark med svigerfamilien. Da blir kameraet med! Håper jeg kan oppdatere dere med noen gøye bilder da.

Vi skrives snart!

xx, Angela


#mote #moteblogg #fashion #ootd #antrekk #striper#selfie #chantelle #giveaway #kjole #striper

4 kommentarer Skjul

Silje Reistad

02.05.2016 kl.20:16

Herlig bilde av deg! :-D
Veronika larsen

02.05.2016 kl.20:23

Tuusentakk :D
Henriette Celin

02.05.2016 kl.23:15

Så flink du er! har ikke prøvd det nei ;-P

En veldig flott kjole jo. Striper er så pent ^^

Gratulerer så mye til vinneren :-D
MK_INTERIOR

09.05.2016 kl.15:47

Kjempefint bilde av deg :D

Skriv en ny kommentar

hits